Transformeer uw Buitenruimte met Floradek Tuinaanleg. Foto's: Floradek
Transformeer uw Buitenruimte met Floradek Tuinaanleg. Foto's: Floradek
Ingezonden mededeling

Floradek maakt paradijsjes van tuinen en terrassen

Algemeen 698 keer gelezen

Rotterdam - Sinds 2009 is Floradek uw partner in het creëren van adembenemende buitenruimtes die perfect aansluiten op uw visie. Eigenaar Radek Domagala benadrukt de expertise in tuinaanleg, keramische bestrating en tuininrichting. “Wij streven ernaar om uw buitenomgeving om te toveren tot een paradijs”, zegt Radek.

Lees verder onder de foto >

De tuinaanleg omvat een scala aan mogelijkheden, van het leggen van prachtige bestrating en terrassen tot het uitvoeren van grond- en graafwerk, leidingwerk en waterafvoer, het plaatsen van schuttingen en hekwerken, en zelfs het realiseren van tuinhuizen. Daarnaast Floradek Tuinaanleg een volledig assortiment vol keramische bestratingsopties, met verschillende kleuren buitentegels. Voor een complete tuininrichting biedt Floradek ook overkappingen en aanbouwmogelijkheden.

Lees verder onder de foto >

Visualisatie

Floradek maakt gebruik van geavanceerde ‘augmented reality’ (AR) technologie voor tuin- en terrasvisualisatie. Met deze baanbrekende tool kunnen klanten moeiteloos de perfecte bestrating en tegels voor hun tuin of terras selecteren en visualiseren, rechtstreeks in hun eigen buitenruimte. Met slechts een paar klikken en een upload van een foto van hun tuin of terras, kunnen klanten de kracht van AR ervaren om het eindresultaat te zien, nog voordat er een tegel is gelegd. Met deze innovatieve tuin- en terrasvisualisatie helpt Floradek u om uw buitenruimte opnieuw vorm te geven en uw droomontwerp werkelijkheid te laten worden. 

Bezoek www.Floradektuinaanleg.nl of bel 010-2264163 voor meer informatie en inspiratie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant