Vanaf april kun je bij Bakkerij van de Vrande in winkelcentrum de Binnenhof in Ommoord weer genieten van heerlijk ambachtelijk ijs.
Vanaf april kun je bij Bakkerij van de Vrande in winkelcentrum de Binnenhof in Ommoord weer genieten van heerlijk ambachtelijk ijs.
Vakmensen van klasse

Het ijsseizoen is weer begonnen bij Bakkerij van de Vrande

Algemeen 1.364 keer gelezen

Rotterdam – Met de komst van de lente start ook weer het ijsseizoen. Vanaf april kun je bij Bakkerij van de Vrande in Ommoord weer genieten van heerlijk ambachtelijk ijs. Er zijn 20 soorten ambachtelijk banketbakkersijs. Elke dag zijn er minimaal 20 smaken om van te genieten. Het ijs wordt in de bakkerij gemaakt. 

Er is altijd een vast assortiment van populaire smaken zoals pistache, vanille en aardbei. De smaken van alle lekkernijen worden in het banketbakkersijs verwerkt, zoals: kaneelkrakelingenijs, boterkoekijs en marsepein ijs.
Sinds dit jaar heeft Bakkerij van de Vrande een speciale ijsfiets waar zes verschillende smaken in kunnen. Hierdoor kan er ook ijs op locatie worden bezorgd, ideaal voor bijvoorbeeld feestjes.

Familiebedrijf
Banketbakkerij van de Vrande is al sinds 1960 een begrip in Rotterdam en omstreken. De bakkerij is in het vers straatje van winkelcentrum de Binnenhof te vinden. Van gebak tot luxe koeken, ijs, chocolade en zoutjes, er is voor ieder wat wils. Het assortiment is uitgebreid en de banketspecialiteiten worden dagelijks vers gebakken.

In 2007 namen Liselotte en haar man Arjan de bakkerij over van de familie Vreeburg. De liefde voor het vak hebben ze inmiddels ook op hun 16-jarige zoon Tim overgebracht. Hij volgt de banketbakkersopleiding en werkt als zaterdagshulp in de bakkerij. Binnenkort zal Tim ook bij de ijsverkoop staan, waar hij ook zal worden geholpen door zijn zusje Romy (15). In 2017 maakte de bakkerij een totale metamorfose door. Klanten kunnen nu de hele bakkerij doorkijken en zien de bakkers aan het werk, dit levert verassende en positieve reacties op.

Assortiment
Bij Banketbakkerij van de Vrande kunnen klanten terecht voor verschillende soorten taart, gebak, koekjes, chocolade en zoutjes. In aanloop naar de paasdagen kunnen de klanten genieten van een uitgebreid paasassortiment. In de chocolaterie draaien de chocolade machines in volle gang. Er worden verschillende chocoladefiguren en gevulde bonboneitjes in meer dan 25 verschillende smaken gemaakt zoals: aardbei, passievrucht, advocaat, en crunchie cookie. “Alles wordt vers in eigen huis bereid”, zegt Arjan.

Voor meer informatie en/of bestellingen neem een kijkje op de website: www.banketvandevrande.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant