Our Domain. Foto: pr
Our Domain. Foto: pr

Weer een toren erbij: Our Domain bij Blaak is klaar

Algemeen 15 keer gelezen

Rotterdam - De nieuwe woontoren Our Domain bij Blaak is klaar, donderdag 8 september is de officiele opening. Our Domain is een 70 meter hoge woontoren met 24 verdiepingen. De toren is pal naast de André van der Louwbrug en de Willem de Kooning Academie gebouwd, op wat voorheen een postzegeltje gras was.

De woonoppervlakten variëren van ongeveer 18,5 m² tot 53 m², de huurprijzen starten vanaf 590 euro. De basishuur van ruim 400 woningen ligt onder de liberalisatiegrens. Dit betekent dat de huur van dit deel van de woningen gereguleerd is en de bewoners in aanmerking komen voor huurtoeslag.

De studio’s en appartementen zijn ontworpen voor veelal een één- of tweepersoonshuishoudens vormen die op zoek zijn naar een woongemeenschap waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Voor hen is er een 24/7 service desk, supersnelle WiFi, gemeenschappelijke werk- en studieruimtes, lounges, een music room, cinema room, gameroom en een grote fietsenstalling. Daarnaast zijn er deelservices voor huishoudelijke apparatuur en elektrisch deelvervoer. Op het dak is een rooftop gym en een skylounge die aansluiten op een groot groen dakterras. Onder in het gebouw komt aan de Wijnhaven een publiek toegankelijke bar-restaurant en aan de Blaakzijde een kapper.

Uit de krant

Uit de krant