Zoekplaten vol verhaallijnen, grapjes, details en herkenbare situaties uit het parkleven. Illustratie: Magnus Weightman
Zoekplaten vol verhaallijnen, grapjes, details en herkenbare situaties uit het parkleven. Illustratie: Magnus Weightman

Prentenboek over de bewoners van het Park

Algemeen 1.178 keer gelezen

Rotterdam - De Rotterdamse illustrator en architect Magnus Weightman heeft een kijk- en zoekboek gemaakt: ‘Het Park’. Het boek gaat over het leven van liefhebbers en bewoners van een stadspark, en in het bijzonder over het Park bij de Euromast in Rotterdam!

Op uitnodiging van Stichting het Park, en in samenwerking met uitgeverij Gottmer, heeft Magnus Weightman het kijk- en zoekboek ‘het Park’ gemaakt. Dit prachtige boek over natuur in de stad nodigt kinderen uit om hun eigen leefomgeving te ontdekken. Hoewel het onmiskenbaar over het Park in Rotterdam gaat, is het boek herkenbaar voor elke stad met een stadspark. 

In de opvallende en gedetailleerde stijl van Weightman bevat elke illustratie een zoekplaat vol verhaallijnen, grapjes, details en herkenbare situaties uit het parkleven. Eerdere boeken zijn internationale bestsellers en zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan dertig talen.

Het Park is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is verkrijgbaar bij allerlei boekwinkels en bij De Kleine Kapitein, Parkcafé Parqiet en Dudok in het Park. Het eerste exemplaar is woensdag 24 april door wethouder Said Kasmi, bij Dudok in het Park in ontvangst genomen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant