Beeld: MVRDV
Beeld: MVRDV

Komend weekend voor het laatst gratis met de roze trap naar het uitzicht vanaf het roze dak

Algemeen 4.201 keer gelezen

Rotterdam - Nog tot en met komend weekend kun je met de roze trap gratis naar Het Podium op het roze dak van Het Nieuwe Instituut in het Museumpark. De rest van de zomer (tot half augustus) betaal je 3,50 euro als je boven van het uitzicht wilt genieten.

Op Het Podium zijn er tot en met 17 augustus allerlei optredens. De eerste gebruiker van Het Podium is de Rotterdam Architectuur Maand. Het platform is in juni het hart van het festival, met lezingen, tours, films en andere activiteiten rondom architectuur. Later deze zomer organiseren onder meer North Sea Jazz en Motel Mozaïque concerten op Het Podium.

Komend weekend is het ook laatste weekend dat de tentoonstelling (T)Huis in Het Nieuwe Instituut, het festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand, te bezoeken is. 

De door MVRDV ontworpen installatie op het dak van het instituut biedt een enerverend uitzicht en is aankomende zomer locatie voor concerten, debatten, optredens en andere evenementen die worden georganiseerd samen met partners uit Rotterdam en daarbuiten.

Hier kun je een tijdslotje reserveren.

Uit de krant