Foto: Erik van der Lei/Foto Wonders
Foto: Erik van der Lei/Foto Wonders

De Doelen wordt omgetoverd tot Vintage Heaven

Algemeen 1.105 keer gelezen

Rotterdam - Na een succesvolle eerste editie van de Waluw Vintage Markt aan het Rotterdamse Eendrachtsplein, eind augustus vorig jaar, keert de high end market terug op een nieuwe locatie: de hal van concertgebouw de Doelen aan het Schouwburgplein. Op Tweede Pinksterdag, van 11.00 tot 17.00 uur.

De sinds kort volledig gerestylede hal biedt op maandag 6 juni plek aan tientallen stands vol vintage design & fashion. Met ruim 60 ondernemers en hun meest uiteenlopende waar creëert Waluw in samenwerking met Team Doelen voor één dag Vintage Heaven. Met design lampen en tapijten, mid-century meubels, sieraden en heel veel fashion.

Op de dansvloer, midden in de hal kan de bezoeker genieten van een drankje en de kookkunsten van Maher’s Kitchen. Topkok en culinaire lieveling van de Doelen, Maher Al Sabbagh, is gespecialiseerd in Siciliaanse en Syrische gerechten.
Daarnaast loopt de beste schaafijsman van de stad, Romeo, met zijn vrolijke ijskar rond, om de dorstigen van een schaafijsje te voorzien. DJ Jason Coburn (UK) zorgt gedurende de dag voor toepasselijke sounds met zijn uitsluitend uit vinyl bestaande collectie.

Team Doelen is natuurlijk ook aanwezig, met een bijzondere merch stand. Niet alleen zijn er top kwaliteit hoodies en T-shirts met het prachtige Ban the Bomb/Doelen-logo te koop (ontwerpbureau 75B), het logo kan ook ter plekke op gekochte vintage kleding geperst worden.

Kinderen kunnen die dag terecht in de Doelen Studio. Daar zijn spelletjes, knutseltafels, sjoelbakken, ping pong en Oud Hollands snoep.

Kaartjes kosten 2,50 euro aan de deur. Meer informatie op dedoelen.nl.

Uit de krant