Doe mee en zet je in voor jouw wijk! Foto: pr
Doe mee en zet je in voor jouw wijk! Foto: pr

Serve the City Rotterdam Hemelvaartsactie in 13 wijken

Algemeen 564 keer gelezen

Rotterdam - Wil jij samen met andere Rotterdammers je inzetten voor de stad? Doe dan mee met de Serve the City Hemelvaartsactie van 21 t/m 28 mei! In allerlei wijken in de stad worden rond Hemelvaart door lokale kerken sociale en praktische acties georganiseerd voor hun wijk om buurtbewoners te ontmoeten en de wijk mooier te maken.

Bij de jaarlijkse Serve the City Hemelvaartsactie zijn rond de 60 kerken in 13 Rotterdamse wijken betrokken die gezamenlijke buurtprojecten organiseren. Zo zetten kerken en vrijwilligers zich samen in voor de stad en bouwen samen aan een mooier Rotterdam. 

Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010 en heeft als doel om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien.

Help je mee bij een leuk project in jouw wijk? Denk bijvoorbeeld aan een kinderfeest, high tea, gezellige middag, buurtfeest, inzameling voor de Voedselbank, maaltijd voor de wijk, voetbaltoernooi of schoonmaakactie. Bekijk de projecten op de website van Serve the City Rotterdam www.servethecityrotterdam.nl en doe ook mee! 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant