Een topdag op het Ambachtsplein in Zevenkamp. Foto's: Cees Bosman
Een topdag op het Ambachtsplein in Zevenkamp. Foto's: Cees Bosman

Kermis in Halloweentown 7-kamp helemaal top!

Algemeen 876 keer gelezen

Rotterdam - Op het Ambachtsplein in Halloweentown 7kamp in Prins Alexander (Zevenkamp) streek zaterdag de Kermis van de Twist neer. Op deze dag nam de kermis tot grote vreugde van vele kinderen uit de wijk het gehele plein over.

Het was spookachtig gezellig met vele activiteiten en een griezelig gemoedelijke sfeer. Pompoenen en kalebassen waren overal te vinden.

Op het plein bevond zich onder andere een schandblok met een ‘enge’ beul, en ook een heuse Heksenwaag mocht natuurlijk niet ontbreken op deze ‘Halloween-kermis’.

Tevens reed er een treintje rond, de Twist Kermis Express. Verder waren er aan een van de balkons bij het plein prachtige Halloween versieringen te zien en verder nog vele kramen waar jong en oud terecht kon om de mooiste creaties te maken van onder andere bloemen. Suikerspinnen en poffertjes waren ook verkrijgbaar, wat is een kermis zonder!

Het Halloween/kermis evenement was een initiatief van bewoners, gerealiseerd met de inzet van vele vrijwilligers en andere toegewijde betrokkenen, en met steun van onder andere de winkeliersvereniging Zevenkamp.

“Wij als organisatoren hebben het als een geslaagde beleving ervaren en zijn er blij mee dat jullie in zulke groten getale geweest zijn. Het was fantastisch om zo veel heksen, tovenaars, monstertjes en duiveltjes en andere fantastische creaties te verwelkomen! We hopen jullie in december weer te treffen bij onder andere pop-up activiteiten. Heel veel dank voor de ruim 50 mensen die met ons dit evenement vorm hebben gegeven!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant