Foto PR
Foto PR

Hans Klok zet immense theatertent neer op de kop van Katendrecht

Algemeen 1.443 keer gelezen

Rotterdam - Hans Klok komt met zijn theatertent naar Rotterdam. Van 16 tot en met 31 oktober wordt zijn reizende show ‘Hans Klok & Friends’ opgebouwd naast het ss Rotterdam op de kop van Katendrecht. De belangstelling voor de voorstelling is immens. ‘Wie de show nog wil zien moet snel zijn.’

Klok verheugt zich op de shows in de havenstad. Het is de eerste grote show van de illusionist na de coronacrisis. Hans Klok is na zijn avontuur in Las Vegas terug in Nederland en in de zomervakantie begonnen met een grote tournee. Eerder werden al onder meer Utrecht en Amsterdam bezocht. Nu is Rotterdam aan de beurt. 

Lees verder onder de foto.

Op het parkeerterrein van het ss Rotterdam wordt een immense theatertent opgebouwd die voorzien is van luxe kuipstoelen en de nieuwste licht- en geluidseffecten. Het is de setting voor een show die draait om razendsnelle illusies en veel flair. De show wordt aangevuld met comedy en een aantal gastartiesten die exclusief voor deze productie naar Nederland zijn gehaald. Uit Brazilië komen vijf artiesten die op crossmotoren door een grote metalen globe racen. “Een ware thriller waarnaar het publiek met ingehouden adem kijkt”, zegt Klok. Daarnaast zijn er stunts aan een trapeze en een spectaculaire act op eenwielers. 

Kijk hier voor meer informatie.

Uit de krant

Uit de krant