Bomencircus!
Bomencircus!

Er trekt een Bomencircus door de stad met gratis bomen voor iedereen!

Algemeen 1.161 keer gelezen

Rotterdam - Wil je een gratis boom? Dat kan! Tijdens een feestelijk Bomencircus kan iedereen binnenkort een gratis boompje ophalen.

Zaterdag 23 oktober is het Bomencircus vanaf 12.00 uur op het Noordplein, met muziek, circus en … gratis (!) kleine boompjes voor iedereen die er een leuke plek voor weet. Na het Noordplein vertrekt het circus om 15.00 uur naar Blijdorp en is het feest bij Stadskwekerij De Kas, Zaterdag 13 november (12.00 uur) En op zaterdag 13 november is het Bomencircus vanaf 12.00 uur ook nog te gast bij Wollefoppengroen & co.

De boompjes komen uit de bomendepots van Cool Down City. Het Bomencircus is onderdeel van ‘Bomen voor Rotterdam‘, een plan om meer bomen de stad in te krijgen door onder andere gratis boompjes uit te delen maar ook plekken te zoeken in en rond de stad waar bomen kunnen worden geplant. Locaties waar dit kan kunnen worden gemeld bij het Rotterdams Milieucentrum: info@rotterdamsmilieucentrum.nl. Komend plantseizoen moeten er in Rotterdam (minimaal) zo’n 3000 à 4000 kleine en grote bomen bijkomen in de stad!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant