Penthouses en suites in Prinsenpark. Foto: pr
Penthouses en suites in Prinsenpark. Foto: pr
Advertentie

Superieur wonen in Prinsenpark

Algemeen 1.264 keer gelezen

Rotterdam - Een prachtig woongebouw aan de entree van een weids park aan de Oostzijde van Rotterdam. Ontmoet het unieke Prinsenpark.

In het populaire Rotterdam Prinsenland, op de voormalige locatie van manege De Prinsenmolen, verrijst een prachtig appartementengebouw met gelaagde terrassen en een parkeergarage. Het gebouw Prinsenpark wordt, met zijn 82 bijzondere nieuwbouw- appartementen, een echt icoon voor de buurt waar het u als nieuwe bewoner aan niets gaat ontbreken.  

Hier woont u comfortabel en duurzaam met een heerlijk uitzicht en heeft u de stad aan uw voeten. Voor een unieke ligging op de hoeken van Prinsenpark kiest u voor een Superior. Deze ruime 3-kamer appartementen voorzien in ieders woonwensen. De grote raampartijen en het riante terras zorgen voor veel licht en een ruimtelijk gevoel.

Prinsenland heeft alle voorzieningen binnen handbereik. Het winkelcentrum heeft onlangs een flinke upgrade gehad, er zijn vele actieve verenigingen in de buurt en binnen mum van tijd bereikt u de Kralingse Plas, met volop vertier op en aan het water. Het volwassen Prinsenland bestaat voor het overgrote gedeelte uit koopwoningen en mag zich rekenen tot één van de chiquere wijken van de Maasstad, met goede zorg, scholen en een goed onderhouden openbare ruimte.

Interesse? Neem contact op met de makelaar of kijk op de website: woneninprinsenpark.nl/type/superiors

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant