Foto: PR
Foto: PR

Markthal zamelt knuffels in voor Rotterdamse kinderen onder de armoedegrens

Algemeen 987 keer gelezen

Rotterdam - In samenwerking met Stichting Your Mind Body and Soul organiseert de Markthal een inzamelingsactie van knuffels. De actie ‘Knuffel voor een Knuffel’ heeft als doel om arme kinderen in Rotterdam extra warmte toe te sturen.

In Nederland leeft 1 op de 8 kinderen onder de armoedegrens en in Rotterdam is dat bijna 1 op de 5 kinderen. Kinderen die in armoede leven worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van geldgebrek. Zij krijgen bijvoorbeeld niet iedere dag een warme maaltijd of hebben geen speelgoed om mee te spelen. Daarom organiseert stichting Your Mind Body and Soul samen met de Markthal een inzamelingsactie van (gebruikte) knuffels. De knuffels worden na afloop opgeknapt en door de stichting gebracht bij kinderen in Rotterdam.

De inzamelbox staat tot vrijdag 8 oktober in de Markthal op het plein bij de Ds. Jan Scharpstraat-zijde in de buurt van de ondernemers Andalus Fish, Goudstroop en Van Delft Pepernotenfabriek. Kinderen kunnen hier ook een foto maken met de kartonnen knuffelbeer en maken kans op het winnen van een mega knuffel. Als kers op de taart wordt er op zondag 4 oktober ook een knutselmiddag georganiseerd met echte knuffeldokters.

Houd de website van de Markthal en de facebookpagina @indemarkthal in de gaten voor alle informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant