Afbeelding

Eerste namen programma Motel Mozaïque Festival Rotterdam

Algemeen 8 keer gelezen

Rotterdam - Vandaag zijn de eerste muzieknamen voor Motel Mozaïque Festival 2017 bekend gemaakt. Onder meer Devendra Banhart (enige Nederlandse show van de goeroe van de freak folk die op zijn nieuwste album iets luchtigere liedjes maakt), Thundercat (producer van o.a.Flying Lotus, Kamasi Washington en Kendrick Lamar laat de coulissen nu voor wat ze zijn en gaat resoluut voor 70’s jazz fusion), Warhaus (soloproject van Balthazar-frontman Maarten Devoldere), Ryley Walker (gitaarjongen die geen seconde zonder z’n instrument kan, maker van psychedelische blues-folk ) en Isaiah Rashad (de nieuwe Kendrick Lamar?) komen in het weekend van 7 en 8 april voor een optreden naar Rotterdam. 
  
Ook Daymé Arocena, Moses Sumney, LVL UP, Haley Bonar, Whispering Sons en Powell zijn bevestigd voor het festival. De komende maanden worden nog tientallen artiesten, theatermakers en kunstenaars aan de programmering toegevoegd.

De 17e editie van Motel Mozaïque Festival vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 op diverse locaties in het dynamische centrum van Rotterdam. De kaartverkoop is al in volle gang. 

Uit de krant