Afbeelding

Verkoop 21 woningen Hof van Spui (Rhoon) start op 9 maart

Algemeen 435 keer gelezen

De verkoop van de 21 woningen in de eerste fase van Hof van Spui in Rhoon begint op donderdag 9 maart.

Rhoon - Alle verkoopstukken voor deze woningen zijn vanaf die dag online beschikbaar op www.hofvanspui.nl. De gedrukte verkoopdocumentatie is ook op te halen tijdens de verkoopbijeenkomst bij Grand Café Restaurant Abel aan de Albrandswaardsedijk 196 van 18.00 tot 20.00 uur in Poortugaal. Ooms Makelaars uit Barendrecht is aanwezig om de woningplattegronden, de mogelijkheden en de verkoopprocedure toe te lichten.

De eerste fase van Hof van Spui bestaat uit zeven tussenwoningen en tien hoekwoningen met drie of vier onder één kap en vier twee-onder-een-kapwoningen. De verkoopprijzen beginnen bij 265.000 euro.

Vanaf 265.000 euro

Voor elk van de woningtypen zijn opties uitgewerkt, waarmee de woningen verder afgestemd kunnen worden op de persoonlijke smaak en woonbehoefte. Een individuele keuze is bijvoorbeeld één van de drie woonstijlpakketten die Mariska Jagt Interior Design voor Groot Goed uitwerkte. Deze optie omvat vloer-, wand- en trapafwerking en kan als meerwerk voor de woningen worden gekozen. De verkaveling van het plan ligt vast maar op sommige kavels kunnen verschillende woningtypen gekozen worden.

Tot 20 maart

Belangstellenden hebben tot en met maandag 20 maart de tijd om zich in de verschillende woningtypen te verdiepen. Het inschrijfformulier kan tot 12.00 uur die dag worden ingeleverd bij Ooms Makelaars Barendrecht (Ooms Makelaars Barendrecht, Brugge 3, 2993 LB Barendrecht of per e-mail aan barendrecht@ooms.com). Op 23 maart vindt vervolgens de loting plaats onder de aanwezige inschrijvers. Wie bij één van de woningworkshops voor Hof van Spui aanwezig is geweest, maakt dubbel kans om ingeloot te worden.

Hof van Spui ligt in de oude spuikom, tussen de Essendijk, Dorpsdijk en Havendam. Een unieke locatie, op loopafstand van alle dorpse voorzieningen, een scala aan recreatiemogelijkheden én de uitvalswegen naar de omliggende steden. Hof van Spui wordt een dorps buurtje met een landelijke opzet: kleine woonblokjes van twee, drie of vier woningen, losjes gegroepeerd om een groene hof.

Dorps buurtje

Hof van Spui is een ontwikkeling van AMARE Vastgoed en Bouwbedrijf Wagemakers dat de woningen realiseert. Architect Ab Veerbeek ontwierp de woningen voor Hof van Spui. Het project is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de gemeente Albrandswaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant