Afbeelding

Dierenambulance Rotterdam krijgt container vol textiel gedoneerd

Algemeen 76 keer gelezen

Rotterdam - Dierenambulance Rotterdam heeft een container vol textiel gekregen. De organisatie stuurde ons daarover een ingezonden bericht:

‘Op ons telefoontje naar het Maasstad Ziekenhuis – of er misschien een mogelijkheid was voor sponsoring van onze linnenkamer – werd wel heel enthousiast gereageerd.

Het textiel gebruiken wij om de dieren zo comfortabel en hygiënisch mogelijk te vervoeren in onze dierenambulances. Na het eerste contact werden wij verrast met de mededeling dat de textielleverancier van het Maasstad Ziekenhuis, genaamd Synergy Health Textielservice B.V., ons wilde sponsoren door het doneren van hun afgekeurde textiel.

Vanmorgen was het dan zover en mochten wij het eerste textiel in ontvangst nemen. Eenmaal aangekomen werden onze stoutste verwachtingen overtroffen.

Er stond een hele container klaar vol met zakken brandschone handdoeken, dekens, lakens en washandjes.

Omdat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar rijden voor zieke, gewonde en overleden dieren en wij geen subsidies ontvangen, zijn wij het Maasstad Ziekenhuis en Synergy Health Textielservice B.V. ontzettend dankbaar.

En de dieren met ons!’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant