Afbeelding

Top secret wijnproeven met de Wijnwijven

Algemeen 82 keer gelezen

Rotterdam - De Wijnwijven komen dit jaar nog één keer terug met een Secret Tasting. En hoe! Na twee eerdere uitverkochte edities dit jaar sluiten ze af met een spectaculaire, feestelijke eindejaars-Secret Tasting. Deze keer gaan proeven ze wijn op een geheime, industriële, chique en monumentale plek. Ergens in Rotterdam.

Een aantal keer per jaar tref je de Wijnwijven op onverwachte en bijzondere locaties in verschillende steden. De plaats maken ze vooraf bekend, de exacte locatie blijft top secret en hoor je pas de dag voor de ‘Secret Tasting’. Aanmelden is verplicht. Er zijn beperkte plekken beschikbaar.

De Wijnwijven organiseren originele pop-up wijnfeestjes en gezellige thematische proeverijen met een dikke knipoog. Deze stoere ‘wijven’ vertellen je op hun eigen, originele manier alles over wijn. Elke proeverij bestaat in de basis uit: een uitleg over proeftechnieken, ondersteunende begeleiding van de wijnen door middel van een speciaal aromawiel en het vergelijken en ontleden van de wijnen met een handig proefformulier.

Datum: vrijdag 1 december 2017
Tijd: 20:00 tot ?
Locatie: Top secret (30 november kom je dit te weten per mail)
Stad: Rotterdam
Prijs: 29,50 euro per persoon

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant