Foto: Mandy van der Vlist
Foto: Mandy van der Vlist
4x tips van Uitagenda Rotterdam

Dit zijn de leukste foodfestivals van Rotterdam

Algemeen 843 keer gelezen

Rotterdam - De zon schijnt, de cocktails lonken en de pannen staan op het vuur. Uitagenda Rotterdam selecteerde vier leuke Rotterdamse foodfestivals voor de lezers van De Havenloods.

Lees verder onder de foto.


Foto: Mandy van der Vlist

Gin & Rum Festival
Gin & Rum festival barst dit jaar los in de indrukwekkende Laurenskerk. Liefhebbers kunnen meer dan 100 verschillende soorten gin en rum proeven en zich laten inspireren door de fascinerende verhalen achter deze dranken. Verder zijn er workshops te volgen bij een van de gin- en rumhuizen, kun je oud-Hollandse spelletjes spelen of lekker losgaan tijdens de silent disco.

Laurenskerk. Za 25 mei, entree €22.50

Lees verder onder de foto.


Foto: Peter Lodder

Festival TREK
Het grootste rondreizende foodfestival van Nederland strijkt van donderdag 9 t/m zondag 12 mei wederom neer in Rotterdam. Het Vroesenpark wordt omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met heerlijke streetfood gerechtjes uit alle windstreken: van sushi tot Surinaams en van vega tot burgers. Ook zijn er optredens van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent.

Vroesenpark. Do 9 t/m zo 12 mei, gratis

Lees verder onder de foto.

Kaapse Anniversary Bier Festival
Er is er één jarig hoera! Dit jaar bestaat het Kaapse Bier Festival tien jaar. En dat wordt groots gevierd met een knallend bierfestijn. Er zijn guest breweries die de lekkerste biertjes voor je tappen, er is muziek, er zijn culinaire versnaperingen en exclusieve diners. Je kunt ook een tour door de brouwerij doen of aanhaken bij een thematische proeverij of masterclass.

Keilepand. Za 18 mei. Gratis

Lees verder onder de foto.

Japan & Korean Food Festival
Ontdek de Japanse en Koreaanse keuken op het Japan & Korean Food Festival. Twee dagen lang wordt Het Park omgetoverd tot Aziatisch paradijs waar je kunt genieten van onder andere takoyaki, sushi, okonomiyaki, gyoza en bubbletea. Ook aan entertainment is gedacht met onder andere karaoke, een silent disco met K-pop en Japanse liveacts.

Het Park. Za 29 & zo 30 jun. Gratis



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant