Bakker Klootwijk is nummer één geworden in de AD Oliebollentest 2017 met het cijfer 10.
Bakker Klootwijk is nummer één geworden in de AD Oliebollentest 2017 met het cijfer 10.

Extra pop-up winkel in Alexandrium voor lekkerste oliebol van het jaar

Algemeen 340 keer gelezen

Rotterdam - De beste oliebol van Nederland koop je bij Bakker Klootwijk in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Bakker Klootwijk is nummer één geworden in de AD Oliebollentest 2017 met het cijfer 10.

Het oer-Rotterdamse bedrijf Bakker Klootwijk heeft de AD oliebollentest van 2017 gewonnen. Dit jaar hebben zij de beste oliebol van Nederland. De jury spreekt over een diepe buiging naar de bakkersploeg van Klootwijk en zelfs superlatieven drukken de smaak onvoldoende uit. Vorig jaar werden zij derde in de Oliebollentest, maar door de motivatie van de bakkers zijn zij dit jaar eerste geworden. Bakker Klootwijk in Alexandrium Shopping Center levert een goed product voor een eerlijke prijs en daar hoort de oliebol uiteraard ook bij.

De nummer één oliebollen zijn van 27 tot en met 31 december te koop bij Bakker Klootwijk in Alexandrium Shopping Center Rotterdam. Van 29 tot en met 31 december is er een extra verkooppunt in het winkelcentrum te vinden in de vorm van een pop-up winkel. Deze is te vinden op Poolsterstraat 105. Dit is naast Jacqueline De Yong op het plein bij HEMA in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam.

Bakker Klootwijk is een Rotterdams familiebedrijf sinds 1951. Het is een modern bakkersbedrijf dat ook het ambacht hoog in het vaandel heeft staan. Er is het hele jaar gewerkt aan het maken van de beste oliebol en dat mag beloond worden met het cijfer 10. De oliebol heeft een bijzonder smakelijke vulling en is aan de buitenkant lekker krokant.

Bakker Klootwijk is te vinden op Poolsterstraat 50 in Alexandrium Shopping Center. Dit is naast Gall & Gall en tegenover Albert Heijn XL.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant