Afbeelding

HC Rotterdam gastheer voor ABN AMRO Cup

Algemeen 37 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

HC Rotterdam is komend weekeinde opnieuw gastheer voor de ABN AMRO Cup, het jaarlijkse voorbereidingstoernooi waar alle twaalf Hoofdklasse-teams (mannen) aan deelnemen. Rotterdam verdedigt de Jan Hagendijk-trofee, vernoemd naar de oud-voorzitter van HC Rotterdam en één van de initiatiefnemers van dit unieke toernooi.

Het is voor de elfde keer dat aan de vooravond van de start van de competitie alle Hoofdklasse-teams op één complex in actie komen en alle Nederlandse en buitenlandse tophockeyers, die in de Hoofdklasse uitkomen, in één oogopslag te zien zijn.

De teams spelen op donderdagavond op vier plaatsen in Nederland een voorronde in de vorm van een drieluik. De resultaten hiervan zijn bepalend voor het programma op zaterdag. Dan komen op de velden van HC Rotterdam alle teams éénmaal in actie in twee wedstrijdronden, om 13.00 uur en om 15.00 uur. Ook op zondag komen alle teams vanaf 13.00 uur eenmaal in actie. Om 15.00 uur wordt in het stadion van HC Rotterdam de finale gespeeld.

Rotterdam speelt de voorronde donderdagavond op het veld van HV Victoria in Kralingen. Daar is om 19.30 uur promovendus Klein Zwitserland de eerste tegenstander. Om 20.25 uur wordt gespeeld tegen HGC.

Toegang tot alle wedstrijden is gratis. Zie ook: www.abnamrocup.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant