Kick-off Mpower in Nesselande op zaterdag 1 september om 9:00 uur
Kick-off Mpower in Nesselande op zaterdag 1 september om 9:00 uur Foto: Mom in Balance

‘Mpower Nesselande is een boost voor body en mind’

Algemeen 81 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

‘Mpower is een intensieve training die uitdaging, competitie én fun combineert en zo body en mind een boost geeft. Met professionele trainers werk je, samen met andere inspirerende vrouwen, aan het opbouwen van fysieke en mentale power. Een goede conditie, een sterk lichaam en een positieve mindset, precies wat je nodig hebt om werk, gezin en me-time te combineren.

Deze total body workout is een combinatie van kracht, cardio en high intensity oefeningen, die je veelal in teamverband uitvoert om jezelf te blijven pushen. Zo kun je elkaar stimuleren én uitdagen: wie zet net dat stapje extra?

Elke twee maanden staat in de training één onderdeel centraal, bijvoorbeeld core of billen & benen.
Mpower daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Want als je goed in je vel zit, durf je meer, kun je meer en wil je meer. Zo voel je je als drukbezette vrouw altijd on top of the world. Your world!

In Nesselande vindt de kick-off van Mpower plaats om zaterdag 1 september om 9:00 uur op de Siciliëboulevard, tegenover de Menorcalaan.

Voor meer informatie, check www.mominbalance.nl en meld je aan voor een gratis proefles met code MOMPRF.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant