Afbeelding

Elk kind verdient een Sinterklaascadeau! Toch?

Algemeen 16 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is aangeleverd via ‘Schrijf mee’ op onze website. Iedereen kan zelf een bericht plaatsen op www.dehavenloods.nl!

In Rotterdam wonen veel gezinnen die moeten rondkomen van een krappe beurs. Iets extra’s zoals een Sinterklaascadeau zit er voor deze kinderen niet in en daarom organiseren wij voor de 10e keer Sint voor Kint.

Sint voor Kint
Tot 20 november doen verschillende groepen, kerken, bedrijven en particulieren mee aan de actie door het organiseren van een sponsoractie, collecte of het geven van een gift. Met de acties willen we de armoede onder Rotterdamse kinderen onder de aandacht brengen en tegelijk een mogelijkheid bieden iets te betekenen voor deze gezinnen.

Van de opbrengst van Sint voor Kint geven we gezinnen, die we bereiken via de Voedselbank en maatschappelijke partners in de stad, een cadeaubon van de speelgoedwinkel t.w.v. €20,- waarmee de ouders zelf een cadeau kunnen kopen voor hun kinderen. Meer over de achtergrond van Sint voor Kint is te lezen op onze website www.sintvoorkint.nl.

Het leefgeld van een gezin in armoede is vaak niet meer dan €50,- á €70,- per week. Daarom willen we juist voor deze kinderen iets extra’s doen en daar hebben we uw hulp bij nodig!

Lees het persoonlijke verhaal van één van de gezinnen in onze blog: http://www.servethecityrotterdam.nl/blog/sint-voor-kint-een-persoonlijk-verhaal

‘Het is zo fijn om eindelijk eens iets te kunnen geven aan mijn kind in plaats van altijd maar ‘nee’ te moeten zeggen!’ - reactie van een ouder

Het is mooi om te zien dat mensen door de Sint voor Kint sponsoracties bewust worden van de armoede onder Rotterdamse kinderen én dat we dankzij de fantastische inzet van zoveel mensen deze Rotterdamse kinderen en hun gezinnen een blijvende, positieve en vreugdevolle herinnering kunnen geven!

‘De reacties waren heel leuk, de mensen waren zeer verrast en erg blij dat ze nu toch cadeautjes konden kopen. Er was natuurlijk totaal niet op gerekend en dat maakt het juist zo leuk voor ons om een beetje Sinterklaas te spelen bij het uitdelen.’ - reactie van een uitdeelpunt van de Voedselbank

Verander de teleurstelling van een lege schoen in de ochtend naar een Yes!
Een glimlach van een kind is u toch ook meer waard? Doet u mee?

Maak uw gift vóór 20 november over op NL81 INGB 0000 5434 11 t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint. Bedankt voor uw bijdrage!


Alle giften die binnenkomen voor Sint voor Kint worden volledig gebruikt voor de aanschaf van cadeaubonnen. De stichting heeft een ANBI status.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant