Willem zit lekker veilig in z'n bakkie.
Willem zit lekker veilig in z'n bakkie. Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond Eva Kresler

Kater Willem is uit z’n kraakpand gezet en zoekt nu een nieuw huisje

Algemeen 2 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden door Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Er wordt een huisje gezocht voor kater Willem. We helpen natuurlijk graag meezoeken!

Willem, een lieve kater van 2 jaar, banjerde al een tijd door de buurt en zodoende kwam hij naar Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Bij ons in de opvang vindt hij het nog wel een beetje spannend:

Willem, word wakker! “Euhh… ik slaap niet hoor, zit lekker veilig hiero in m’n bakkie.” Jaja, we begrijpen het, zeker na jouw avontuur. “Nou, zeg dat wel! Had ik daar toch een leuk huisje gekraakt. Kijk, je wilt echt niet dakloos zijn in deze tijden. Dus gewoon floep, door het kattenluikje… weet precies hoe het werkt.” Oh, dat heb je vast ergens geleerd? “Jaha, en ik ben natuurlijk een slimme vent haha! Maar jeetje, wat een stennis er toen ontstond! Dat poezenbeest daaro helemaal in de stress, snap je dat nou? Dus ja, uiteindelijk kwamen jullie me ophalen.” Nou Willem, het was sowieso niet jouw huis en kraken is verboden. En daarbij, de bewoners hebben je al die tijd picobello verzorgd en heel hard gezocht naar je oude huisje. Weet je zelf echt niet meer waar? “Pfff… nee, anders was ik wel terug gegaan, toch?” OK Willem, wat denk je ervan als wij voor jou een vast adresje zoeken zodat je niet meer hoeft te kraken? Maar dan moet je wel uit je slaapbak komen, want daarvoor ben je een veel te leuke en aanhankelijke vent. Dus Willem, zijn we wakker? “Ja!!! Maarehhh… dit heb ik toch niet gedroomd?” Nee hoor jongen, het komt goed!

Bezorg jij Willem een vast adres? Kijk voor meer informatie over het adopteren van deze leuke kater op: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-willem/

Wat een knappe vent is Willem!

Uit de krant