Afbeelding
Aangeboden door slotenmaker holland

Slotenmaker bellen of zelf doen?

Algemeen 18 keer gelezen

Wanneer uw sleutel afgebroken is in de deur dan is een belletje naar een betrouwbare slotenmaker zeker een noodzaak. U zit namelijk in een panieksituatie waar u de expertise van een slotenmaker nodig heeft, zelf wroeten in het slot haalt meestal niks uit. In sommige gevallen is het mogelijk dat er geen slotenmaker nodig is om uw sloten te laten vervangen of om sloten te openen. Maar in andere gevallen wel.

Een slotenmaker die u vertrouwt

Naast de expertise van de slotenmaker is het ook belangrijk om uw slotenmaker te vertrouwen. Een slotenmaker die de sloten van uw huis vervangt zal namelijk alles weten over hoe uw huis open en dicht gaat en daarmee makkelijk van u kunt stelen als u niet thuis is. Om dit te voorkomen is het belangrijk om onderzoek te doen naar welke slotenmaker u in dienst neemt. Hoe vindt u een betrouwbare slotenmaker? Op de website www.politiekeurmerk.nl kunt u een reeks slotenmakers vinden bij u in de buurt die betrouwbaar zijn. Ook kunt u simpelweg zoeken naar ‘PKVW-beveiligingsadviseur’, slotenmakers die geassocieerd zijn met het PKVW hebben door de politie een keurmerk gekregen dat zij veilig en betrouwbaar zijn.

Lukt het u toch niet om via bovenstaande wegen een betrouwbare slotenmaker te vinden, dan kunt u via reviews een slotenmaker zoeken. Ga niet op de eerste review af die u ziet, scan verschillende reviews op verschillende websites om een beter beeld te krijgen van de slotenmaker die u wilt kiezen. Let daarbij wel op dat wanneer u een afspraak maakt, de slotenmaker concreet is over de prijs van zijn diensten en de dag en het tijdstip dat hij langskomt. Als dit niet het geval is en de slotenmaker u een vaag antwoord geeft, vertrouw deze slotenmaker dan niet en zoek verder.

Zelf Sloten vervangen

Natuurlijk als uw sloten openen gewoon makkelijk gaat en u een beetje handig bent, dan kan u er ook voor kiezen zelf uw sloten te vervangen als u dat nodig heeft. Bij bouwmarkten verkopen ze verschillende sloten voor deuren, ramen, schuttingen en andere dergelijke sloten. Ook kunt u online zoeken naar een slot naar uw keuze. U kunt daarbij letten op SKG sloten, dit zijn sloten die door het PKVW zijn goedgekeurd tegen inbraak. Hierbij haalt u een vertrouwd product in huis, waarvan u weet dat deze weerstand geeft tegen wat u buiten de deur wilt houden. Bij de aankoop van een slot staat meestal een handleiding hoe u deze installeert in de deur. Volg deze handleiding nauwkeurig, wanneer u dit niet doet zal het slot niet naar behoren functioneren.

Uit de krant

Uit de krant