plattegrond met locatie woningbouwplan Grote Beer
plattegrond met locatie woningbouwplan Grote Beer Foto: gemeente Rotterdam

Nieuwe informatiebijeenkomst over woningbouwplan Grote Beer

Algemeen 25 keer gelezen

Rotterdam - Er komt een nieuwe informatiebijeenkomst over de bouw van woongebouw de Grote Beer in Prins Alexander. Lees hier het ingezonden bericht van de gemeente:

Op dit moment worden de plannen uitgewerkt voor een nieuw woongebouw aan de Grote Beer in Prins Alexander. Het gaat om circa 200 nieuwe appartementen, waarvan 85% in het segment middeldure huur. In februari organiseerde de projectontwikkelaar Dura Vermeer samen met de gemeente hiervoor al een eerste informatiebijeenkomst. Op a.s. woensdag 19 mei om 19:30 uur organiseren we een tweede (digitale) bijeenkomst, waarin we ook graag uw ideeën horen over de inrichting van de weg de Grote Beer en de invulling van de commerciële ruimtes op de begane grond in de plint. Praat u ook mee? U kunt uzelf aanmelden via het e-mailadres contact@grotebeer-rotterdam.nl. Meer informatie over het project is te vinden op www.grotebeer-rotterdam.nl.

Programma bijeenkomst

Tijdens deze tweede bijeenkomst a.s. woensdag informeren we u graag over waar we nu staan met onze plannen. Zo ligt het ontwerp-bestemmingsplan vanaf begin mei ter inzage en heeft u, mocht u dat willen, zes weken de tijd om uw zienswijze (mening) in te dienen. Deze procedure zullen we verder toelichten tijdens de bijeenkomst. Daarnaast gaan we graag met u in gesprek over de invulling van de onderste verdieping (de plint) en de inrichting van de buitenruimte rondom het gebouw, om zo te kijken wat uw wensen en ideeën daarvoor zijn.

Uit de krant

Uit de krant