Afbeelding

Winkel in Jonker Fransstraat overvallen

Politie 23 keer gelezen

Rotterdam - Een winkel aan de Jonker Fransstraat waar je spullen kunt verpanden is donderdagochtend overvallen. Bij de overval raakte niemand gewond.

De overval vond om 11.30 uur plaats. Een man met een sjaal voor zijn mond kwam de winkel binnen en bedreigde een personeelslid met een vuurwapen. Ook een aanwezige klant werd bedreigd. De overvaller eiste geld en vertrok nadat hij dit had gekregen. Hij vluchtte in de richting van de Jan v. Loonstraat en wist snel uit het zicht van getuigen te verdwijnen.

De medewerker en de klant raakten niet gewond. Wel krijgen zij slachtofferhulp aangeboden, vanwege de impact die de overval heeft gehad.

Getuigen

Agenten stelden direct na de melding een onderzoek in de omgeving in. De overvaller werd daarbij niet meer gevonden. Daarom is de recherche een onderzoek gestart. Daarvoor is een buurtonderzoek gedaan en zijn camerabeelden veilig gesteld.

Heb je iets gezien van de overval of bijvoorbeeld de vluchtroute van de overvaller? Laat het de politie weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-700.

Uit de krant