Foto pr
Foto pr

Ah, dit is waarom we elke dag allemaal kleine gele autootjes door de stad zien rijden...

Algemeen 9.284 keer gelezen

Rotterdam - Ah, dit is waarom we elke dag allemaal kleine gele autootjes door de stad zien rijden... Er is een groot internationaal MINI-event aan de gang in Rotterdam. En daar moet natuurlijk reclame voor gemaakt worden.

Gisteren plaatsten we op dehavenloods.nl een bericht vanaf het Noordereiland. Buurtbewoners zien daar elke dag rond 18.00 uur een karavaan gele autootjes rondrijden. Dat het om reclame ging, was wel duidelijk, maar niemand wist er echt het fijne van. Kort nadat we het bericht plaatsten kwam er een persbericht binnen.

Rotterdam is komende weken de thuishaven van het grootste internationale MINI event ooit. Ruim 5.000 bezoekers uit 36 landen komen naar onze stad voor de introductie van de nieuwste MINI modellen. Ruim 600 gekleurde MINI’s fleuren de stad op met hun aanwezigheid. Ook is er een Rotterdamse Waterbus omgetoverd in MINI-stijl.

Het International MINI Dealer Event loopt tot en met 29 mei. De Schiecentrale in het Lloydkwartier en een speciaal gecreëerde ‘MINI Container City’ bij Greenport B.V in de Rotterdamse haven bij Pernis vormen het hart van het event

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant