Luts bedankt!
Luts bedankt!

Buurkinderen verrassen Lutsharel Geertruida bij thuiskomst in parkeergarage

Algemeen 32.694 keer gelezen

Rotterdam - Twee jongens uit de buurt hebben gisteren Feyenoord-aanvoerder Lutsharel Geertruida verrast met een vrolijke boodschap in zijn parkeergarage. De twee wilden ‘Luts’ bedanken voor een prachtige dag die was geëindigd met een bekerzege.

Hoe laat Geertruida afgelopen nacht thuis was na al het feestgedruis weten we niet. Jules en Pol lagen toen alláng op bed. Maar ze konden tevreden over het bekerfeest dromen, in de wetenschap dat hun favoriete Feyenoorder bij thuiskomst in de parkeergarage van de Zalmhaventoren nog even verrast moet hebben opgekeken. Met stoepkrijt hadden Jules en Pol een bedankje voor hem achtergelaten.

Peperklip

Lutsharel Geertruida begon de bekerfinale tegen NEC gisteren als aanvoerder van de club waar hij al sinds zijn jeugd in de Peperklip in de wijk Feijenoord fan van is. Toen eerste aanvoerder Gernot Trauner na lang blessureleed inviel, kreeg die de aanvoerdersband. Maar nadat de 1-0 overwinning over de streep was getrokken, besloten de twee samen de KNVB-beker als eerste de lucht in te tillen.

Lutsharel Geertruida

Jules en Pol hadden net zo’n spannende dag beleefd als alle andere Feyenoorders in Rotterdam. De bekeroverwinning kwam immers niet vanzelf tot stand. Lutsharel Geertruida was één van de mannen die met zijn onverzettelijkheid de ploeg op de been hield, ook met een speler minder. Eigenlijk is er nog maar één ding dat Jules en Pol nu hopen: dat Luts maar lang hun buurman blijft en niet naar het buitenland verhuist...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant