Foto: Nieuws op Beeld
Foto: Nieuws op Beeld

Grote vechtpartij tussen groepen jongeren en steekincident in Bloemhof

Algemeen 2.543 keer gelezen

Rotterdam - Na verschillende incidenten gisteravond in Bloemhof zijn drie minderjarige jongens aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een grote vechtpartij tussen groepen jongeren op het Ericaplein en een steekincident aan de Putselaan. Er raakte een minderjarige jongen gewond.

Op vrijdagavond 12 april rond 18.15 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen over een vechtpartij tussen twee groepen jongeren op en in de omgeving van het Ericaplein. Hierbij is door een omstander een vuurwapen gezien. Op het moment dat agenten aankwamen, waren de jongeren, inclusief de persoon die het vuurwapen bij zich had, vertrokken. Het vuurwapen werd wel aangetroffen en is in beslag genomen voor onderzoek.

Korte tijd later, iets voor 18.30 uur kwam op de Putselaan een melding binnen van een steekpartij. Eén persoon raakte hierbij gewond. Hij is behandeld door ambulancepersoneel en daarna naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte van dit steekincident is aangehouden.

De politie onderzoekt of beide incidenten met elkaar te maken hebben. Ook is de politie op zoek naar de jongeman die het vuurwapen bij zich had. De politie hoopt ook dat getuigen zich melden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant