Duo No Nonsense trapt de Stadsparade van het Circusstad Festival af bij 't Landje. Foto: Matti Moorman/Circusstad Festival
Duo No Nonsense trapt de Stadsparade van het Circusstad Festival af bij 't Landje. Foto: Matti Moorman/Circusstad Festival

Stadsparade van Circusstad Festival van start bij ‘t Landje, komende weken zijn er overal in Rotterdam optredens

Algemeen 773 keer gelezen

Rotterdam - Het Circusstad Festival is gisteren een nieuwe festivaleditie begonnen met de Stadsparade. Bij basisschool OBS ‘t Landje aan de Schiedamsesingel in het centrum van Rotterdam genoten de kinderen van een optreden van Duo No Nonsense.

Totdat het Circusstad Festival op 1 mei neerstrijkt op het Schouwburgplein, kun je de Stadsparade overal in Rotterdam tegenkomen. In zes weken tijd zijn er ruim 50 voorstellingen in Rotterdamse wijken op scholen, verzorgingshuizen en op stadspleinen tijdens Koningsdag.  

Circusstad Festival speelt zich van 1 tot en met 5 mei af op het Schouwburgplein en in de culturele instellingen er omheen (Theater Rotterdam, de Doelen en Luxor Theater). Ook zijn er optredens bij het Maritiem Museum en in de Laurenskerk. 

Om het Schouwburgplein staat geen hek. Iedereen is er welkom om een hapje of drankje te komen doen, deel te nemen aan een circusworkshop of kaartjes te kopen voor de voorstellingen ter plekke. 

Kijk voor meer informatie en het complete programma op circusstad.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant