De Rotterdamse Anita en Mariska liepen vier dagen samen met hun vrienden de 160 kilometer lange wandeling voor het goede doel. Foto: Carel Kramer
De Rotterdamse Anita en Mariska liepen vier dagen samen met hun vrienden de 160 kilometer lange wandeling voor het goede doel. Foto: Carel Kramer

Never Walk Alone wandelt voor kinderen in Crooswijk en Oude Noorden

Algemeen 834 keer gelezen

Rotterdam - Vriendengroep Never Walk Alone, waarvan ook de vrijwilligers van de Rotterdamse Stichting Vakantieweken deel uitmaken - het goede doel waarvoor de groep in vier dagen van Apeldoorn naar Bergschenhoek gewandeld heeft - kwam vrijdagmiddag aan bij het Polderhuis waar ze werd binnengehaald onder luid gejuich van vrienden en familie. 

De Rotterdamse Anita en Mariska waren vier dagen eerder samen gestart met hun vrienden met hun 160 kilometer lange wandeling. Ze liepen door de prachtige natuur van de Veluwe, via Spakenburg en het Gooi, de Loosdrechtse- en Reeuwijkse plassen, langs de Vecht en Oude Rijn richting onze eigen Rotte. 

Op diverse plekken liepen vrienden en familie een stuk mee of stonden zij langs de route klaar om de 9 lopers aan te moedigen. Bij de aankomst werden de lopers verrast door een optreden van vriendin Marja van Katendrecht en een heerlijk diner van kok/ docent Saul Silva. Deze laatste twee zijn ook betrokken geraakt bij de Stichting Vakantieweken waarvoor de groep geld inzamelt. 

Opbrengst voor kinderen in twee Rotterdamse wijken

Onderweg vertelden de lopers aan wie het maar wilde horen dat ze geld ophalen voor kinderen uit de Rotterdamse wijken Crooswijk en het Oude Noorden die normaal niet met vakantie kunnen. Door de vakantieweek die de stichting deze kinderen biedt hebben zij dit jaar ná de vakantie in de klas zelf ook mooie verhalen te vertellen over de spellen en activiteiten die zij in hun vakantie hebben beleefd.
Doneren kan nog steeds tot 25 juni via www.neverwalkalone.eu

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant