Skin Plus van Melissa Bak, gevestigd in winkelcentrum Nesselande is bekroond tot Beste Salon van Nederland 2024. Foto: pr
Skin Plus van Melissa Bak, gevestigd in winkelcentrum Nesselande is bekroond tot Beste Salon van Nederland 2024. Foto: pr

Kroon op het werk van beauty salon Skin Plus uit Nesselande

Algemeen 660 keer gelezen

Rotterdam - Tijdens de Beauty Award, een prestigieuze vakwedstrijd voor beauty professionals in Nederland heeft Skin Plus, gevestigd in Winkelcentrum Boulevard Nesselande, de award voor ‘Beste Salon van Nederland’ gewonnen.

Voor eigenaresse Melissa Bak voelt dit als de kroon op haar werk. Zij startte de salon ooit vanuit een persoonlijke missie: zelf heeft Melissa acne gehad en met hulp van een schoonheidsspecialiste heeft ze haar huidproblemen kunnen oplossen. Vanuit deze ervaring is voor haar het ideaal ontstaan om ook andere mensen te helpen naar hun allermooiste huid. 

Samen met een gepassioneerd team van op dit moment vijf schoonheidsspecialisten biedt zij in haar salon aan de Corsicalaan innovatieve behandelingen aan, aangevuld met geurbelevingen en belevingsmassages. Skin Plus brengthiermee een unieke combinatie van huidverbetering en ontspanning.

Lees verder onder foto >

Foto: pr

De award ‘Beste Salon van Nederland’ wordt door een onafhankelijke vakjury én het bezoek van een mystery guest beoordeeld op verschillende onderdelen: vakinhoudelijk, diplomering, innovatie, onderscheidend vermogen, marketing en behandelwijze. Skin Plus kwam op alle juryonderdelen als beste naar voren. Een unaniem besluit! 

Dit is echter niet de eerste keer dat Melissa een award in ontvangst mocht nemen op de Beauty Award. In 2019 werd zij uitgeroepen tot de ‘Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland’. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant