In oktober zijn de kunstwerken van Angélique Ballhaus voor het eerst te zien in Rotterdam, in Kunstwinkel Binnenhof in Ommoord. Foto: pr
In oktober zijn de kunstwerken van Angélique Ballhaus voor het eerst te zien in Rotterdam, in Kunstwinkel Binnenhof in Ommoord. Foto: pr

Na Rome toont Angélique Ballhaus haar bodypaint kunstwerken in Kunstwinkel Binnenhof in Ommoord

Algemeen 1.584 keer gelezen

Rotterdam - Op het eerste gezicht maakt kunstenares Angélique Ballhaus abstracte schilderijen, maar het is uniek en niet wat het lijkt. In ieder kunstwerk zit een deel van een vrouwelijk lichaam verwerkt. Angélique bodypaint vrouwen en de achtergrond hetzelfde zodat ze in elkaar smelten. Ze is net terug uit Italië en haar expositie is vanaf vandaag, 4 oktober, voor de allereerste keer in Rotterdam te bekijken, in Kunstwinkel Binnenhof in Ommoord.

Deze snel vergankelijke kunstvorm is voor altijd professioneel vastgelegd in een gelimiteerde canvas met een oplage van slechts 5 stuks. De kleuren, stijl en abstractie maken dat je niet altijd direct de bodypaint erin ziet. Je moet het vaak zoeken dat maakt haar werk bijzonder. ‘Hoe langer je naar de kunstwerken van Angélique kijkt, hoe meer je erin ziet en ontdekt’.

In augustus 2021 gaf Angélique haar eerste solo expositie om te kijken wat het publiek van haar kunst vond, het was een groot succes met veel interesse en enthousiasme van de bezoekers. Ook merkte Angélique dat haar kunstwerken niet zomaar een abstract schilderij aan de muur is, want in het voorjaar 2022 ontving ze een uitnodiging vanuit Rome om daar haar kunstwerken van collectie: NAKED IN ART! te introduceren en exposeren. 

Begin september dit jaar startte de Rome Internationale Art Expo 2022 en kon je hier haar kunstwerken zien. En vanaf 6 december gaan haar kunstwerken naar World Exhibition London 2022 in een gallery te Londen. 

Vanaf dinsdag 4 oktober start de expositie in Kunstwinkel De Binnenhof te Rotterdam. Dinsdag t/m zaterdag van 13.00 - 16.00 uur. Adres: Binnenhof 98, Ommoord Rotterdam. Tot en met zaterdag 29 oktober is de expositie te bewonderen.

Ook 5 andere leden van de Kunstkring Prins Alexander, te weten Ferry Albers, Fransje van Lieshout, Nel van der Poel, Thea Meekers en Afsa Messaoudi tonen hun nieuwe werken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant