Puppi de Jong. (1959-2022)
Puppi de Jong. (1959-2022)

Festival Baroeg Open Air eert overleden icoon Puppi met eigen Puppi’s Plee Sessies in het Zuiderpark

Algemeen 2.017 keer gelezen

Rotterdam - Tijdens het festival Baroeg Open Air in het Zuiderpark is er morgen (zaterdag 10 september) een bijzonder eerbetoon aan de eerder dit jaar overleden ‘Queen of Chaos’ Puppi de Jong. De beroemde Plee SessIes van het festival dragen vanaf dit jaar de naam van Puppi. Tijdens Puppi’s Plee Sessies spelen bands naast de dixies op momenten dat er op de grotere podia even geen muziek is.

Margarita Medrano Bracamonte de Jong, beter bekend als Puppi de Jong, overleed in maart van dit jaar na een kort ziekbed op 62-jarige leeftijd. Puppi was een bekende verschijning in de Rotterdamse muziekscene en in de dagen na haar dood kwamen er veel reacties los. Niet veel later besloot Baroeg de Plee Sessies naar Puppi te vernoemen als eerbetoon. 

Baroeg Open Air vindt morgen (zaterdag 10 september) van 12.30 tot 22.15 uur plaats in het Zuiderpark. Het festival kenmerkt zich door de brede, underground programmering en ontspannen sfeer. Kijk hier voor het complete programma en voor het kopen van kaartjes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant