Jordy Dijkshoorn van Het Gezelschap op het publiek van Spot on Sciebrouck. Foto: Eric Fecken
Jordy Dijkshoorn van Het Gezelschap op het publiek van Spot on Sciebrouck. Foto: Eric Fecken

Daverend debuut van festival Spot on Sciebrouck bij Natuurtalent

Algemeen 2.024 keer gelezen

Rotterdam - Het gratis, muzikale festival Spot on Sciebrouck bij Natuurtalent sloot afgelopen zaterdag de eerste editie af met daverende optredens van Nederlandstalige hiphop-collectief Het Gezelschap en de krautrock-band Smudged. Eerder die dag kon het publiek in Natuurtalent genieten van optredens van de Schiebroekse pianiste Annelie, kunstenaar Chantal van Heeswijk en de Rotterdamse iconen van de Amazing Stroopwafels. Meer dan 2700 bezoekers bezochten het festival.

Sommigen moesten even wachten om binnen te kunnen komen vanwege de drukte. Uiteindelijk kon iedereen genieten van de programmering en de lokale lekkernijen. En wat goed is hoeft niet van ver te komen. Op het podium stonden uit Schiebroek Kinderkoor Prettig Weekend en 3 zangeressen van Open Studio Schiebroek. 

Ook op culinair gebied heeft Schiebroek heel wat in huis. Zowel de frikandellen van Le Frique, het lokale bier van ROTT. Brouwers en de gerechten van Natuurtalent vonden gretig aftrek. IJssalon Koen had speciaal voor dit festival drie soorten ijs gemaakt die waren gebaseerd op de smaken van Sunrise, de voormalig Schiebroekse limonadefabriek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant