Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Foto: Proshoot and More
Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Foto: Proshoot and More

Bij de ‘Naked in Art’ van Angélique Ballhaus zit in elk schilderij een deel van het vrouwelijk lichaam verwerkt

Algemeen 755 keer gelezen

Rotterdam - Angélique Ballhaus had al langere tijd een idee. Haar passies schilderen en bodypaint met elkaar combineren. En afgelopen jaren was er opeens tijd om dat idee werkelijkheid te laten worden. Vanaf 2 september is haar ‘Naked in Art’ te zien op de Internationale Art Expo 2022 in Rome.

Fotograaf, schilder en bodypaint-artiest Angélique Ballhaus heeft een goed lopende eigen fotostudio in Hoogvliet. Tijdens de coronapandemie viel haar fotowerk stil waardoor ze een nieuw pad kon inslaan. Ze maakt nu schilderijen die op het eerste gezicht abstract zijn, maar in ieder kunstwerk zit een deel van een vrouwelijk lichaam verwerkt. Angelique zegt; “Hoe langer je naar mijn kunstwerk kijkt, hoe meer je erin ziet en ontdekt.”  

Lees verder onder de foto.


Foto: Proshoot and More

Tijdens haar eerste solo-expositie in augustus 2021 bleek Angélique’s manier van werken een groot succes, De werken worden steeds in oplage van slechts vijf exemplaren verkocht en ook over de grens is er inmiddels belangstelling. Na de Nederlandse website is er ook een internationale site gelanceerd: artbyangeliqueballhaus.com. In het voorjaar ontving zij een uitnodiging vanuit Rome om daar te exposeren tijdens de Internationale Art Expo 2022. In oktober kun je haar werk weer in Rotterdam zien en daarna gaat ze vanaf 6 december naar Londen. 

Kijk hier voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant