Lopers krijgen tijdens het 15km lange parcours te maken met zes Rotterdamse bruggen. Foto: Bart Hoogveld
Lopers krijgen tijdens het 15km lange parcours te maken met zes Rotterdamse bruggen. Foto: Bart Hoogveld

DSW Bruggenloop ‘Winter Run’ wordt feestelijke jaarafsluiter

Algemeen 1.369 keer gelezen

Rotterdam - Goed nieuws voor sportievelingen. De inschrijving voor de 32e editie van de DSW Brugenloop Rotterdam is vandaag van start gegaan. De Bruggenloop vindt plaatst op zondag 11 december 2022.

Het is alweer voor de 32e keer dat de DSW Bruggenloop wordt georganiseerd in Rotterdam. Lopers krijgen tijdens het 15km lange parcours te maken met zes Rotterdamse bruggen, waaronder de iconische Erasmusbrug en de Van Brienenoordbrug. De start -en finish is traditiegetrouw bij Stadion Feijenoord.

Lees verder onder foto.


Foto: Bart Hoogveld

Feestelijke afsluiter
De DSW Bruggenloop is de feestelijke jaarafsluiter van de hardloopkalender. “Deze Winter Run is uniek. Er wordt gelopen over de mooiste Rotterdamse bruggen en door het winterse decor kom je helemaal in de stemming van de feestdagen. Het is een heerlijke sportieve uitdaging zo vlak voor het einde van het jaar”, zegt Sophie Appeldoorn van organisator Golazo.

Lees verder onder foto


Foto: Bart Hoogveld

Goede doel
Bij iedere editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam wordt geld ingezameld voor het goede doel. Dit jaar is dat Stichting Ambulance Wens. Deze laat dagelijks bijzondere wensen in vervulling gaan van zieke mensen die in de laatste fase van hun leven zijn aangekomen.

“We zijn blij dat we met dit evenement een bijdrage kunnen leveren aan een prachtig doel als Stichting Ambulance Wens. Het werk dat zij doen is geweldig en het is fijn dat wij daar op deze manier aandacht voor kunnen vragen en geld kunnen inzamelen, zodat zij ook in de toekomst mooie dingen kunnen blijven doen”, besluit Sophie Appeldoorn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant