De supermarkt aan de Pleinweg.
De supermarkt aan de Pleinweg.

Coop-supermarkt aan de Pleinweg gaat weer open, als PLUS Carnisse

Algemeen 1.266 keer gelezen

Rotterdam - De Coop-supermarkt aan de Pleinweg 156-172 gaat woensdag 1 juni weer open, met een nieuwe naam op de gevel: PLUS Carnisse. De vernieuwde winkel biedt een ruim assortiment met veel aandacht voor dagverse, biologische, buitenlandse maar ook lokale producten. Er werken dezelfde mensen als je gewend was bij Coop. Nieuw zijn onder meer de zelfscanmogelijkheid en de luxe bakkerij.

Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop-supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop-oranje wordt PLUS groen. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder dus PLUS Carnisse.

De supermarkt is volledig vernieuwd. Assistent-supermarktmanager Koen van Leeuwen: “De winkel wordt volledig aangepast. Alleen de vloer blijft erin. We krijgen een mooie, luxueuze versafdeling en bakkerij. En een verruimd, volledig geïntegreerd buitenlands assortiment, want daar is veel vraag naar. Ondanks het andere uiterlijk blijven we de vertrouwde kwaliteit bieden. Dat doen we met de bekende gezichten en kwaliteit die onze klanten van de Coop-supermarkt gewend zijn. Bij ons draait alles nog steeds om service, tevreden klanten en gastvrijheid.”

Speciaal voor de openingsdag zijn er allerlei speciale openingsaanbiedingen. Tijdens de feestelijke opening, op woensdag 1 juni om 10.00 uur, staat er voor alle klanten een kopje koffie klaar. En klanten die de opening bezoeken, maken kans op de hoofdprijs: één minuut gratis winkelen.

Uit de krant