Genieten voor de dinofans!
Genieten voor de dinofans!

Kermis met dinosaurusdorp naar Rotterdam

Algemeen 6.724 keer gelezen

Rotterdam - Begin maart komt de eerste kermis van het jaar naar Rotterdam. En het wordt extra genieten voor iedereen die van dinoaurussen houdt, de kermis in het Spinozapark heeft een heus dinodorp bij zich!

In The world of Living Dinosaurs word je meegenomen in de wereld van dinosaurussen. Het dinodorp is educatief en interactief. Je loopt door de wereld van bewegende dinosaurussen en als je de juiste plek weet te vinden kunnen de dinosaurussen ook brullen. Alle dino’s zijn voorzien van uitgebreide informatie. Dus het is ook nog leerzaam. Voor de echte dino-fans een aanrader om te bezoeken!

Veerder vind je op de kermis natuurlijk ook allerlei echte kermisattracties als trip temptation, draaimolen, crash centre, tropicana, heliswing, de tiki jumper, een kinderachtbaan en voor de echte waaghalzen een zweefmolen van 40 meter hoog. 

Ook zijn er verschillende spelletjes zoals eendjes vissen en touwtje trekken voor de kleintjes en voor de grotere de grijpkranen en muntenschuivers. Nieuw is de pink date waar gigantische knuffels te winnen zijn. Dit alles afgemaakt met lekkers zoals oliebollen, suikerspinnen en zuurstokken.

De kermis staat van donderdag 3 tot en met zondag 13 maart in het Spinozapark in Lombardijen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant