Afbeelding

Kledinglabels 9 Lemons en BREIZH in actie tegen vertrutting

Algemeen 151 keer gelezen

Rotterdam - Kledinglabels 9 Lemons en BREIZH bundelen de krachten tegen de vertrutting van de maatschappij. Ze brengen een limited edition uit van de bekende Trut trui, gecombineerd met de iconische Bretonse streep van BREIZH; La Trût.

Eigenwijze merken
De samenwerking tussen 9 Lemons en BREIZH ontstond vorige zomer tijdens een ontmoeting in Bretagne, de geboortestreek van de Bretonse streep. Beide merken volgen hun eigen pad en hart, en maken een eigenwijs statement tegen de gevestigde orde. 9 Lemons iconiseert de trut met hun ludieke, dwarse Trut trui. BREIZH adoreert Coco Chanel, die haar eigen statement maakte door de vrouw uit het korset, en ín de stoere Bretonse trui te manoeuvreren.

La Trût
Het idee ontstond om de kernwaarden van beide merken te combineren; het krachtige logo van “La Trût” en de klassieke Franse Bretonse streep. Een revolutionair idee; met deze trui kom ook jij in opstand tegen de maatschappij, net als in 1789 tijdens de bestorming van de Bastille! De truien zijn in een beperkte oplage verkrijgbaar in de webshop van 9 Lemons en BREIZH. Durf jij het aan?


Over 9 Lemons
9 Lemons is een Rotterdam based kledinglabel opgericht in 2015 door twee jonge ondernemers. Hun motto; ‘Dream big or go home!’ 9 Lemons staat voor je hart volgen, open-mindend, streetwise en onbevangen de wereld tegemoet treden, maar je ook uitspreken tegen de gevestigde orde. Door kleurrijke kleding met een twist probeert 9 Lemons de wereld elke dag een stukje mooier te maken. Het label laat zich inspireren door de stad, natuur, mensen om zich heen en stimuleert jou je eigen dromen na te jagen, door middel van één van de drie merken Official Trut, Vlerk en 9 Lemons.

Website: www.9lemons.nl
Facebook: www.facebook.com/9lemons
Instagram: www.instagram.com/9_lemons

Over BREIZH
BREIZH is in 2015 opgericht door Nicole Hoefsmit. Het merk richt zich helemaal op de Franse Bretonse streep en de mooie geschiedenis die daarbij hoort. Want als er één klassieker is die zijn sporen in de geschiedenis van de mode verdiend heeft, dan is het wel de Bretonse streep! Klassiek. Tijdloos. Luxueus en geniaal in zijn eenvoud. Een streep met een rijke historie. Bewezen populair onder de celebs van nu en weleer. De iconische Bretonse streep.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant