Afbeelding

Het is lente bij Intratuin Rhoon!

Algemeen 184 keer gelezen

De lente is begonnen! We krijgen de kriebels, worden vrolijker, actiever en hebben meer energie. Reden genoeg om buiten aan de slag te gaan. Kom inspiratie doen bij Intratuin Rhoon om het buiten verder aan te kleden en gezelliger te maken. Intratuin Rhoon helpt jou op alle fronten om je tuin, terras of balkon lente klaar te maken. In april zijn er diverse activiteiten om je op weg te helpen.

Rhoon - Heb je nog geen nieuwe tuinplannen gemaakt, dan is nu het moment. Laat je verleiden door de nieuwste voorjaarstrends en kom sfeer proeven bij Intratuin Rhoon. Tijdens de Lente Inspiratie Dag op zaterdag 8 april van 10:00 – 17:00 uur zijn er verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals de workshop wilde veldtuin maken en de kidsworkshops tasjes stempelen en vrolijk paas knutselen. Daarnaast is er de perkgoed oppotservice en kun je loungen op de nieuwe tuinmeubelcollectie!

Met perkgoed zorg je in no-time voor een ware kleurexplosie op je terras of balkon. Maak mooie combinaties van vaste planten en eenjarigen of pot de eenjarige op kleur in (hang)potten en voel de lente op je terras. Nog opzoek naar inspiratie? Tijdens het paasweekend op 14, 15 en 17 april zijn er perkgoeddemonstraties bij Intratuin. Tijdens de demonstraties laten we zien welke combinaties je kunt maken en waarom. Natuurlijk zijn er ook genoeg kant-en-klare potten met perkgoed te vinden voor direct succes.

Paasontbijten

Tijdens het paasweekend op 14, 15 en 17 april kun je tot 11:00 uur met het hele gezin komen ontbijten! Voor de kinderen hebben we een speciaal kidsontbijt voor maar €3.95, volwassenen betalen €5,95. Reserveer alvast bij de servicebalie.Kom tussen 3 en 16 april langs bij Intratuin Rhoon en haal bij de servicebalie een paasknutselvel op. Ook trots op het resultaat? Laat je zelfgemaakte paasmandje zien tijdens het paasweekend op 14, 15 en 17 april en ontvang van ons een groen presentje.

Doe op 21 april om 19:00 uur mee aan de workshop ‘Wilde Veldtuin maken’. Breng leven in je tuin en creëer een plek voor bijen en vlinders. De workshop is op inschrijving en kost €20,- per persoon, inclusief materialen.

Groeit jouw moestuintje zijn kleine potje uit? Kom hem dan op zaterdag 22 april ompotten. Neem je moestuintjes mee. Wij hebben de potjes en moestuingrond al klaar staan. Meer informatie en de actievoorwaarden op intratuin.nl

Op woensdagmiddag 26 april kunnen kinderen hun eigen vlinderfiguurtje zaaien met tuinkerszaden. Schrijf je alvast voor € 2,50 in bij de servicebalie. De workshop is inclusief lekker drankje en alle materialen.www.intratuin.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant