Afbeelding
Foto: Monster Jam

Monster Jam in De Kuip verplaatst naar volgend jaar

Algemeen 175 keer gelezen

Rotterdam - Na het succes van vorig jaar, zouden de trucks van Monster Jam ook dit jaar weer stunten in De Kuip, maar in verband met North Sea Jazz (zelfde dag) en de werkzaamheden in de Maastunnel heeft de organisatie besloten het evenement te verplaatsen. De nieuwe datum: zaterdag 30 juni 2018. 

Volgens de organisatie van Monster Jam zou het plannen van twee grote evenementen op 8 juli (Monster Jam en North Sea Jazz) in combinatie met de sluiting van de Maastunnel een probleem kunnen opleveren voor de toegankelijkheid van Rotterdam.

Monster Jam is een live event vol actie op vier wielen. Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. Drivers van wereldklasse strijden in zowel monster truck racing en freestyle competities. De meest bekende trucks in de wereld, zoals Grave Digger, Max-DTM, El Toro Loco, Monster Mutt en veel meer, laten het publiek op het puntje van hun stoel zitten met hun onvoorstelbare en zwaartekracht-tartende stunts.

Meer info: www.monsterjam.com/en-US/events/rotterdam-nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant