Afbeelding

Ingezonden: boekenmarkt in de St. Caeciliakerk

Algemeen 43 keer gelezen

Rotterdam - Op zaterdag 17 juni is voor de 36ste keer een tweedehands boekenmarkt in de St. Caeciliakerk in het Lage Land. Dat betekent dus al 3 jaar elke maand snuffelen tussen steeds een nieuw gevarieerd aanbod.

Onze vaste bezoekers weten het al: iedere maand weer heel veel ‘nieuwe’ boeken op de tafels zodat u vast wel iets leuks vinden.Leuke of spannende romans; voorlees boeken voor uw (klein)kind kinderboeken om zelf te lezen; hobbyboeken of verzamelt u alle boeken van uw favoriete schrijver (ster). U kunt natuurlijk ook gewoon uw oog laten vallen op een titel die u aanspreekt. Voor al deze wensen kunt u bij ons terecht.

En natuurlijk gaat u dan ook even bij andere boekliefhebbers aan de koffietafel zitten voor een lekkere kop koffie en een praatje. Tijdens de boekenmarkt kunt u ook uw overtollige boeken afgeven.

U vindt de St. Caeciliakerk aan de Zocherstraat 90 (ingang aan de Jan Bijloostraat) in het Lage Land te Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen: 06 575 94 607 of een e-mail sturen naar: bcm.caecilia@live.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant