Afbeelding

Ingezonden: OZC zoekt korfballers voor het nieuwe seizoen

Algemeen 55 keer gelezen

Rotterdam - Deze oproep is ingezonden via www.dehavenloods.nl.

‘Voor het nieuwe seizoen zoekt OZC nieuwe leden, echter vanaf heden kan er aangemeld worden en in het tweede helft seizoen getraind worden om een goede start te maken in het nieuwe seizoen.

Senioren.

De senioren spelen bij OZC (sinds het seizoen ‘16-’17) in de zaterdagcompetitie. In het seizoen 2016-2017 heeft OZC 4 seniorenteams, ook hier weer onderverdeeld in prestatiegerichte en recreatieve teams. Voor de prestatiegerichte teams zal elke competitie worden bepaald wat het einddoel zal moeten zijn.

Jeugd.

Onze jeugdteams, vanaf 6 t/m 18 jaar, spelen ook in de zaterdagcompetitie. OZC telt 12 jeugdteams. Dit betekent dat onze vereniging ongeveer 110 jeugdleden heeft!

Bij de jeugdteams wordt onderscheid gemaakt tussen prestatiegerichte en recreatieve teams. Ook bij de jeugd wordt voor de prestatiegerichte teams aan het begin van het seizoen besproken wat het hoogst haalbare kan en moet zijn. Ieder team heeft twee ervaren trainers.
OZC heeft voor ieder niveau één of meerdere teams. Iedereen kan dus zijn/haar plaats vinden in deze gezellige vereniging!

Kweekvijver.
De jonge korfbaltalenten zullen een zo goed mogelijke opleiding genieten om later een plekje in de selectie te kunnen veroveren, maar het spelplezier staat ook hier duidelijk voorop.
Kangoeroes.

Te jong voor het echte spel.
Maar ze staan te popelen om met een bal te spelen !
Voor deze kinderen, jonger dan 6 jaar, biedt OZC wekelijks een uurtje spelen met de bal aan.

voor meer informatie verwijzen wij naar onze website www.ozc-rotterdam.nl of neem contact op via ons contactformaulier http://www.ozc-rotterdam.nl/ozc/contact/’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant