Afbeelding
Foto: Nienke Bronkhorst

Speeltuin Ommoord opent speelwalhalla in zeecontainer

ma 30 apr 2018, 10:25 Algemeen 1 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zélf een bericht plaatsen!

‘Een aantal jaren geleden is de Speeltuin Ommoord geheel vernieuwd. Maar stilstand is achteruitgang, dus blijven de vrijwilligers van de Speeltuin Ommoord doorgaan met nieuws, aanpassingen en attracties. De in 1973 opgerichte speeltuinvereniging toont op dinsdag 1 mei haar nieuwste aanwinsten. Het meubilair van het terras is nieuw en er is een speelwalhalla voor de kinderen bij gekomen. Deze ruimte in een echte zeecontainer, is het paradepaardje van de vernieuwde speeltuin. Aanjaagster Nienke Bronkhorst: “Na weken van keihard werken kunnen wij met trots zeggen: Het is gelukt! Het nieuwe terras, de speelcontainer en de metamorfose van het pand”.

Bij deze mijlpaal hoort natuurlijk een feestje. Dinsdag 1 mei om 16.00 uur is de feestelijke heropening van Speeltuin Ommoord door Gebiedscommissielid Ron Davids. Ook aanwezig hoofdsponsor Elroy Verhoeven van Supermarkt Plus Verhoeven (Binnenhof). Iedereen is welkom om bij deze heropening te zijn. Vooral kinderen zijn van harte welkom om alle nieuwe dingen uit te testen.

Uit de krant