Silver Sound Singers
Silver Sound Singers Foto: Annette Blankenburgh

Senioren gezocht voor Silver Sound Singers

Algemeen 6 keer gelezen

Rotterdam  - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Via onze website dehavenloods.nl kan iedere Rotterdammer een bericht met foto aanleveren!

Houdt u van zingen of speelt u een instrument? Doet u dit graag samen met anderen? Dat kan vanaf januari in Zorgcentrum Atrium. Stichting Creatief Welzijn Senioren organiseert een muziekproject voor iedereen uit het centrum van 65 jaar en ouder.

Het project is afgelopen zomer gestart en inmiddels is er op het Schouwburgplein en in Atrium een optreden geweest.

De stichting wil graag de groep uitbreiden en zoekt senioren die graag muziek maken of zingen. Moderne muziek vanaf de jaren ‘60 is hierbij het uitgangspunt. Om de twee weken is er een bijeenkomst op maandagmiddag. De deelnemers vertellen wat hun favoriete lied is of aan welk nummer ze een speciale herinnering hebben. Van alle liedjes en herinneringen maken we een verhaal met muziek. Dankzij een subsidie van RCOAK is het mogelijk om in 2020 te werken naar een muziekvoorstelling.

Meedoen? De bijeenkomsten zijn op maandagmiddag van 13.30u tot 16.00u in de activiteitenruimte van Zorgcentrum Atrium, Karel Doormanstraat 343. De eerste repetities zijn op 6 januari en 20 januari. Kom een keer kijken en meedoen.

Talen is niet nodig, plezier om met elkaar muziek te maken wel.

Uit de krant