Afbeelding

Berenjacht Hoogvliet is begonnen

Algemeen 49 keer gelezen

Dit bericht is ingestuurd op www.debotlek.nl. Iedere lezer kan zelf een bericht met foto via ‘Schrijf mee’ op onze website zetten!

Hoogvliet - “In een tijd waarin angst en verdriet overheersend aanwezig zijn, is er een lichtpuntje gestart voor de jonge inwoners van Nederland. Gebaseerd op het prentenboek ‘We gaan op berenjacht’ van Michael Rosen en Helen Oxenbury is het spel berenjacht in Nederland opgevangen en heeft nu ook Hoogvliet bereikt.”

“Op het internet kunnen kinderen afvinklijsten downloaden en is er op Google Maps zelfs een ware berenjacht kaart te vinden. Diverse inwoners van Hoogvliet hebben al beren in de vensterbanken staan, in de luxaflex gehangen of tegen het raam geplakt maar er kan altijd nog meer bij.”

Natuurlijk is het bij het speuren belangrijk om de maatregelen van het RIVM in acht te houden. Ga daarom alleen met je eigen kinderen speuren in je eigen buurt. Houd nog steeds 1,5 meter afstand van elkaar en wandel waar niet teveel mensen zijn. Op die manier kunnen we veilig en leuk wandelen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant