Afbeelding

Een succesvolle avond bij businessclub ‘De Vrienden van R.V.&A.V. Sparta’

Sport 39 keer gelezen

Een kleine honderd personen verzamelden zich woensdagavond bij Golfclub Seve op de Kleiweg. Zij kwamen voor een bijeenkomst van de businessclub van de R.V.&A.V. Sparta.

De R.V.&A.V. is thans ongeveer 3,5 jaar in wederopbouw. Dit zo wel in het beleidskader als op de velden. Frans Kerpel, een van de initiatiefnemers, blikte ter inleiding terug op wat er in de afgelopen jaren letterlijk vanaf het nulpunt gerealiseerd is bij zowel de jeugd, bij de heren-, als inmiddels ook bij het damesvoetbal.

Ontwikkelingen die voor een belangrijk deel zijn toe te wijzen aan de in 2014 opgerichte businessclub welke door een behoorlijke groei op dit moment zo’n 35 leden telt. Een aantal dat op redelijke termijn verder omhoog moet richting de 50 leden.

Hierna was het de beurt aan spreekstalmeester Ruud van Os die een aantal sponsors en een aantal gasten aan het woord liet. Henk van Stee, Hans Bentzon, hoofdtrainer Ron Luijten, Leon Aertgeerts en Lionel Eersteling (beide laatst genoemde op de foto met Ruud van Os) spraken over hun R.V.&A.V. Sparta-gevoel.

Na de toespraken bleef het nog lang gezellig en wisselde de visitekaartjes onderling in hoog tempo van eigenaar. De avond werd dermate geslaagd dat enkele aanwezige gasten spontaan besloten om lid te worden van de ‘Vrienden van Sparta’ of van de donateursclub ‘Club 1888’.

Een bijzonder feitje over deze ‘Club 1888’. Ondanks de korte tijdspanne is het gelukt om 200 donateurs te werven. Deze mensen betalen minimaal 18 euro en 88 eurocent per seizoen. Speerpunt is om in het komende half jaar door te groeien naar de 250 donateurs.

Met deze ambities werd deze geslaagde avond van de ‘Vrienden van Sparta’ afgesloten. De vele tientallen aanwezige gasten vertrokken huiswaarts in de wetenschap dat R.V.&A.V. Sparta zowel organisatorisch, commercieel als sportief een aantal gezonde ambities heeft.

Uit de krant