Foto: Spa-Media
Foto: Spa-Media

Motorrijder zwaargewond na aanrijding busje, bestuurder blijkt onder invloed en stiekem met de buurvrouw op stap

Algemeen 4.411 keer gelezen

Rotterdam - Een motorrijder is in de nacht van woensdag op donderdag zwaargewond geraakt nadat een busje op hem inreed op de IJsselmondseplein in Rotterdam. De bestuurder van het busje was onder invloed van alcohol. De zaak kreeg nog een vreemde wending toen zijn vrouw er achter kwam dat hij met de buurvrouw op stap was geweest.

De motorrijder stond voor de verkeerslichten te wachten toen hij van achter werd aangereden door de bestuurder van het busje. Door de aanrijding schoot de motorrijder meters naar voren en kwam hard op het asfalt terecht. Het busje klapte tegen een verkeerlicht en kwam tot stilstand. 

De motorrijder is behandeld door het ambulancepersoneel en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. In het busje zaten twee personen. De bestuurder is aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De bijrijdster is nagekeken door een ambulancedienst, maar liep geen verwondingen op.

Tijdens de afhandeling van het incident kwam de vrouw van de bestuurder van het busje bij het ongeval aan. Tot haar grote verbazing zag zij dat de bijrijdster van het busje haar buurvrouw was. Haar vriend/man was klaarblijkelijk een avondje uit geweest met hun buurvrouw. De vrouw werd kort hierop boos. De politie wist haar te kalmeren en adviseerde haar om naar huis te gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant