Fien & Teun: Circus op de Boerderij
Fien & Teun: Circus op de Boerderij DFW

Fien & Teun: Circus op de Boerderij + knutselen

woensdag 22 mei 2024 14:30 tot 15:39

De grote knutseltafel ligt vol met materialen, zodat ieder kind aan de slag kan gaan en de fantasie de vrije loop kan laten. Kom eerst samen lekker gezellig wat knutselen/kleuren vanaf 13:45 uur om daarna volop te genieten van Fien & Teun: Circus op de Boerderij (3+).Fien & Teun: Circus op de Boerderij start om 14:30 uur.

Vier het allerleukste verrassingsfeest ooit samen met Fien, Teun en al hun dierenvriendjes in hun gloednieuwe bioscoopfilm! Opnieuw vol met vrolijke – bekende en nieuwe – liedjes.

Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze het gelijk: ze gaan een circus maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk. Als Teun tijdens het goochelen per ongeluk Mevrouw Konijn laat verdwijnen, dreigt het hele feest niet door te kunnen gaan. Lukt het Fien en Teun nog om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Locatie