Chef Andy Hoogvliets. In Rotterdam vind je Ter Marsch & Co aan de Witte de Withstraat 70. Foto: pr
Chef Andy Hoogvliets. In Rotterdam vind je Ter Marsch & Co aan de Witte de Withstraat 70. Foto: pr

Ter Marsch & Co opnieuw gekroond tot winnaar lekkerste hamburger van Nederland

Algemeen 2.907 keer gelezen

Rotterdam - De gerenommeerde Ter Marsch & Co ontpopte zich als de onbetwiste kampioen en veroverde de prestigieuze titel: Lekkerste Hamburger van Nederland 2024. De gewaardeerde onderscheiding werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Lekkerste wedstrijden tijdens de Horecava vakbeurs.

Chef Andy Hoogvliets ging er met de winst vandoor bij de finale van de Lekkerste Hamburger van Nederland met de burger ‘La Fiesta de Carne’. Deze werd als beste beoordeeld door de jury en staat vanaf vandaag op het menu van Ter Marsch & Co.  

Al sinds de opening in 2014 staan de hamburgers van Ter Marsch & Co in de belangstelling. Na het winnen van vele verschillende nationale en internationale titels kan Ter Marsch & Co worden bestempeld als iconische bestemming. Met het behalen van deze nieuwe prijs bewijst Ter Marsch & Co wederom tot de beste burgerspecialisten van Nederland en daar buiten te horen. 

Voor de coronaperiode won Ter Marsch & Co twee keer achter elkaar de award voor beste burger Benelux 2020 en 2021 en ook de prijs voor het lekkerste frietje van Nederland. 

La Fiesta del Carne staat op de kaart in de Rotterdamse en Amsterdamse vestigingen van Ter Marsch & Co zodat het publiek zelf kan proeven. In Rotterdam vind je Ter Marsch & Co aan de Witte de Withstraat 70.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant